A NIKON Coolpix L830-ról kérdeznék?
Figyelt kérdés
Az elemről kérdeznék szerintetek Energizer lítium elem jó bele. És ha valakinek van ilyenje rakna fel képeket hogy mégis milyen minőségbe készít vele. Ha tudtok ennél jobb gépet írjátok meg, de csak Nikont szeretnék mert úgy hallottam azok jók. Azt meg tudom hogy nincs manuális mód benne, kérlek erről ne írjatok mert ezekkel volt tele a gyakori kérdés és egy normális választ sem találtam a gépről hogy jó e egyáltalán.2014. dec. 12. 17:43
1/1 anonim válasza:
A NIKON Coolpix L310 digitális gépem van, négy darab ceruzaelem alakú akkuval működik, vettem hozzá töltőt is. Így napokig nem kell feltölteni. Elemek hamar lemerülnek. Nagyon jó képeket lehet vele készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!