Érdemes még Nikon D 5000 venni? , hobbi fotózásra, megbízható helyről baráti körömből, hobbi fotózás érdekelne, később lehet komolyabban.
Nekem volt D5000-em egy ideig, mint másodváz. Teljesen használható, tanulásra és hobbihoz ideális. Érdemes megvenni, de attól függ mennyiért és mennyi expó van benne.
(Az enyémben csak 11e körül volt és 60.000Ft-ért váltam meg tőle. Amúgy is ezek ilyen 60-68e Ft-os áron mennek viszonylag kevesebb expóval, ennél többet véleményem szerint csak a vázért nem érdemes adni).
Kezdetnek akár jó lehet hozzá egy 18-55-ös kit lencse, és egy állvány. Állvány elengedhetetlen a hosszú záridőnél.
A 18mm elég nagy látószöget biztosít tájképekhez, de akkor már sokkal jobb választás lenne a 18-105-ös kit lencse, vagy valami hasonló tartományú optika.
Kapok hozzá még egy aksit, táskát és egy 8 gigás memória kártyá állványt, van egy Playstation 3-am arra cseréljük el!
Expo számot meg tudom nézni a gépbe vagy olvastam hogy csinalok egy képet géppel és a neten van egy oldal ahova feltöltöm és ki írja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!