Melyiket vegyem? Go pro hd hero 2, vagy sj 4000 akció kamera?
mind kettő tetszikazt mondták hogy az sj 4000 olyan mint egy hero 3 ez sztem kamu de a hd herot még meglehet fizetni az sj4000 újonnan a hero-t pedig használtan venném véleményt és tapasztalatot is várok
!
szia nem tudom hogy mire szeretnéd használni de szerintem az sj4000-nek sokkal jobb az ár/érték aránya nekem 1-2 hónapja van és meg vagyok vele elégedve de a hangminősiée egy kicsit lehetne jobb
Ez a kütyübazáros lehet, hogy fake, vagy a régebbi verzió (a kép alapján) mivel elég sokféle hamisítvány kering, ráadásul ennyiért gyanúsan olcsó, persze az is lehet, hogy csak szürkeimportból származik, vagyis "átcsusszant" a vámon.
Itt most van egy elég jó akció, elvileg ez hivatalos importőr: [link]
(Van a linken egy Hero 3 vs SJ4000 videó is, nekem ez alapján nem tűnik olyan sokkal jobbnak a Gopro mint amennyivel drágább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!