Melyiket vegyem? Go pro hd hero 2, vagy sj 4000 akció kamera?

Figyelt kérdés

mind kettő tetszikazt mondták hogy az sj 4000 olyan mint egy hero 3 ez sztem kamu de a hd herot még meglehet fizetni az sj4000 újonnan a hero-t pedig használtan venném véleményt és tapasztalatot is várok

!

2014. dec. 2. 15:39
 1/5 anonim válasza:

szia nem tudom hogy mire szeretnéd használni de szerintem az sj4000-nek sokkal jobb az ár/érték aránya nekem 1-2 hónapja van és meg vagyok vele elégedve de a hangminősiée egy kicsit lehetne jobb

[link]

2014. dec. 2. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
akor ezt érdemes lenne megvenni???? mert most nagyon kedvezőáron tudom megvenni újjonan és még annyi hogy a hangminőség nagyon rossz????
2014. dec. 3. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a kütyübazáros lehet, hogy fake, vagy a régebbi verzió (a kép alapján) mivel elég sokféle hamisítvány kering, ráadásul ennyiért gyanúsan olcsó, persze az is lehet, hogy csak szürkeimportból származik, vagyis "átcsusszant" a vámon.

Itt most van egy elég jó akció, elvileg ez hivatalos importőr: [link]

(Van a linken egy Hero 3 vs SJ4000 videó is, nekem ez alapján nem tűnik olyan sokkal jobbnak a Gopro mint amennyivel drágább)

2014. dec. 4. 11:05
 4/5 A kérdező kommentje:
én az extreme digitálon néztem 35-ért sztem elég jó áron van nekem ennyiért megérné mert már régóta szeretnék eggyet és ez pont megfelelne!!
2014. dec. 5. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Az edigitalban wifi nélkülit adnak, én akkor már inkább 38-ért megvenném a wifiset (főleg, hogy a linkelt oldalon még ajándék akku és töltő is jár hozzá, ami amúgy 5-6000 Ft lenne külön.)
2014. dec. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!