Mit szóltok egy ilyen akció/sport kamerához? ( OVERMAX ActiveCam2.1)
eg szeretnék ismerkedni a videószerkesztés (vágás,lassítás,stb...)De nincs kamerám csak egy gyenge fényképezőm ami 5 perc után lemerül.Szóval gondoltam veszek valami ilyesmit. Olyanokat vennék fel hogy ha megyek futni felveszem az utat előttem, vagy csak túrázni megyek hegyekbe (nyáron elég sokat leszek ilyen környéken)Illetve ha el jutok a Balatonra vagy valami tó/folyónál vagy csak üresebb strandon a víz alatt is tudnék rögzíteni.Illetve vonat ablakból tájat.Vagy csak kertbe felhők mennek stb. De néha beltéren is használnám pl.: családi eseményeken vagy akármit...
Tudom hogy nem csúcskategória de sajnos a keretem nagyon maximum 25 ezer Ft SD kártyával együtt...Mivel SD kártyából is csak egy 2 gb os van. Én egy 16Gb-osra gondoltam hogy férjen is rá valami...De milyet iponon azt írja :Típus: MicroSDHC
árukeresőn meg azt hogy: Támogatott memóriakártyák: SDHC Nem
MicroSD Igen
Illetve hogy Sandisk a támogatott .
Akkor ebből milyet?
Ez jó lenne ? SANDISK Standard 16GB MicroSD CLASS 2 SDSDQB-016G-B35 :6.895 Ft ipon-on
Együtt a kettő 23.127 Ft Szerintetek alkalmas lenne a célra? Vagy tudtok jobbat ennyiért?
Előre is köszönöm a segítséget!
Bocs hogy nem välaszoltam; azt hitem senki nem fog irni.
Igen vegül en is megvettem e nagyon jo. Mondjuk en egy class 10 -es kingstoe microSDHC-t vettem hozzä es teljese jol mükodik.
Bocs a helyesiräsi hibäkert jelenleg nemet billentyüzetem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!