Melyiket vegyem meg?
Figyelt kérdés
Ezekben gondolkodtam: Canon eos 1100D, Nikon 3100D, Pentax k-x illetve Pentax k-r. Melyik is miért jobb? Első DSLR gépem lesz eddig kompakt gépekkel fotóztam. Sokan mondták, hogy tehetséges vagyok stb, és szeretem is csinálni ezt az egészet ezért váltanék és ha jobban megy akkor vennék valami komolyabbat is.. (tudom ,hogy ezek a "belépő kategóriába" tartoznak).2014. dec. 1. 17:05
1/2 A kérdező kommentje:
talán még a Sony Alpha SLT-A58K is belefér.. de ne bízok ebben a márkában :)
2014. dec. 1. 17:19
2/2 anonim válasza:
A belépőszintű gépen is ugyanúgy lehet záridőt, blendét és iso-t állítani, ez a lényeg. :)
Véleményem szerint az 1100D elég gyenge, műanyag az egész. Számomra kényelmetlen is a fogása - egy ismerősömnek van ilyen.
A D3100 jobb ugyan, de a Pentax K-r tűnik a legjobbnak a felsoroltak közül. D3100 mellett szólhat a fullHD videó, a többiben 720p HD-s. Ha csak fotózásra kell, akkor ez pedig úgyis lényegtelen.
A Pentaxokban az a jó, hogy ott alapból van a vázban stabilizátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!