Melyik gépet vegyem?
Figyelt kérdés
A Nikon D3200-at, vagy a Canon EOS 1200D-t? KIT-ben akarom venni, tehát a vázat és az objektív(ek)et. A Média Marktból gondoltam venni, de nem tudom, hogy jó helyről akarom -e.. M2014. szept. 15. 19:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Vedd a kezedbe mind a kettőt, próbálgasd kicsit, és amelyik jobban kézre áll, jobban tetszik.
Nem figyeltem most az árakat, én azért rákeresnék még árgépen, hogy hol a legolcsóbb. Nem biztos, hogy a MM a legjobb választás ilyen szempontból.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért gondoltam a MM-ra, mert megbízható, de utána nézek. A Canon EOS D100-as milyen? Mit jelent az objektíveknek a száma: 18-55 mm és 75-300 mm és az 50 mm f/1,8??
2014. szept. 16. 18:51
3/5 A kérdező kommentje:
Az objktíveknél a DC III, vagy az IS a jobb? Mi a különbség?
2014. szept. 16. 19:11
4/5 anonim válasza:
Persze ne valami neve sincs helyen vedd meg, ahol azt sem tudod, mit árulnak, de az MM nem szokott a legolcsóbb lenni.
Objektívnek nézz azért utána, mielőtt bevásárolsz. 18-55 a zoomtartományt jelenti (jelen esetben kb. 3-szoros zoom). Értelemszerűen az 50mm fix objektív, nem tudsz zoomolni. Az 1,8 a legnagyobb rekesz, amire képes.
Az IS jobb, mint a DC, de ne kérdezd, mi a különbség, sosem néztem utána.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!
2014. szept. 16. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!