Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért merítheti ilyen gyorsan...

Miért merítheti ilyen gyorsan az elemet a gépem?

Figyelt kérdés
Fujifilm finepix ax300 típusú gépem van. Vettünk hozzá újonnan 4 db 2300 mAh akkus elemeket. Ugye kettő kell csak bele, és használat közben, kb. 10-15 vakus kép elnyomása után, már azt írja, hogy merül az elem. Szerintem azért ez egy kicsit durva. Gondoltam, hogy elviszem megmutatom szerelőnek, lehet szorul valahol valami vagy nem tudom. Vagy ez egy ilyen merítős fényképező? előre is köszi
2014. nov. 28. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem feltetlen a fenykepezogeptol fugg? Milyenek az akksik? Kamu kinai akksiknal konnyen megtortenhet peldaul, hogy a 2300 mAh teljesitmenyu akksi valojaban 500-800 korul mozog, aminel mar nem is olyan meglepo, hogy hamar merul. Ha nem ez a helyzet, akkor meg annyi otletem van, hogy tul sokat zoomolsz, ami meg meritheti intenziven az akksikat. Ha ez sem, akkor pedig mas otletem nincs es bocs a hasznalhatatlan valaszert.
2014. nov. 28. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:

-szerintem is az akku lesz,

-ém kipróbálnám másik telepekkel is,mielőtt jönne a szerviz,

2014. nov. 28. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, van egy másik panasonic gépem, régi, de jól működik, ha abba teszem ezeket az elemekt nagyon sok képet tudok vele készíteni, ezért nem gondolom, hogy az elemekkel van a baj, hanem magával a géppel. Nem tudom...sztem elviszem megnézetni. De köszi a válaszokat.
2014. nov. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!