Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyire megbízható az Ebay,...

Mennyire megbízható az Ebay, ha fényképezőt szeretnék ott venni?

Figyelt kérdés

Találtam Ebayen egy Canon 60 d-s kamerát mindenféle kiegészítővel, viszonylag nagyon jó áron. Szerintetek mitől ilyen olcsó az Amazonhoz képest?

itt a link: [link]

2014. nov. 24. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Beleszámoltad a postaköltséget és a vámot is? Úgy is jó ár?
2014. nov. 24. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
SZállítással már 1020 dolcsi, még a vámhivatal ráteszi az áfát, az már 1295, mai kb. 245-ös árfolyamon ez kb. 317 000 Ft. Ez nem olyan jó ár szerintem.
2014. nov. 24. 13:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy itt Mo-n csak a fényképező test kerül 200 000-be mindenféle szir-szar nélkül, szerintem nagyon is jó ár, főleg ha adnak hozzá több objektívet is. Manapság az objektívek ára 100 ezertől kezdődik. Plusz még jár hozzá mindenféle kiegészítő, tripod, táska stb. Szóval szerintem itt így sokkal olcsóbb, mintha egyenként szerezném be ezeket.
2014. nov. 24. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Azok a kiegészítők ebay-en külön külön csak párszáz Ft, azokat ne nézd. Az nem egy márkás állvány, látszik.
2014. nov. 24. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A két alsó lencse nem ér semmit, egyedül a +75-300 mm ami igen.
2014. nov. 24. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg még a garancia ami problémás, jó, nem szoktak elromlani, de mi van ha mégis? Én nem mernék ekkora értékű cuccot onnan rendelni. Mondjuk objektivet már rendeltünk, de azt is az EU-ból, mert úgy nem kellett vámot fizetni.
2014. nov. 24. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

TÉnyeg. Igazad van. Te már ezt eleve tudtad is.

Akkor most tulajdonképpen mit is kérdeztél?

Szerintem semmit.

AZ árról meg majd akkor beszélj, amikor garanciális gondod lesz, jó az a kis postázgatás oda-vissza...

És pontosan fogalmaztál, adnak mellé minden szir-szart. Meg nem nevezett márkájú szűrőket, csak "professional" tele és nagylátószögű előtétet, névtelen "professional" vakut.

A "minden obi százezernél kezdődik" obikat pedig itthon is megkapod, áfával, számlásan, 50-60 között.

Tipikus példája, hogy hoztál egy érzelmi alapú döntést, megláttad, "ez kell nekem, most", az érveket pedig utólag próbálod összeszedni amellett, hogy tényleg, mennyire k.vajó vétel ez a szett.

2014. nov. 24. 15:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Haha: D Köszönöm az eddigi segítségeket^^
2014. nov. 24. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!