Milyen hétköznapi tárgyakba rejthető el kamera?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy egy átlagos háztartásban milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, amiről az ember talán nem is álmodna? (A kérdés oka személyes jellegű, rosszindulatú feltételezésekre nem áll módomban válaszolni. Előre köszönök minden intelligens választ!2014. okt. 28. 19:22
1/7 anonim válasza:
Bármibe lehet tenni kamerát...
Telepítek kamerarendszereket és van is igény lakossági szinten is rejtett kamerákra.
2/7 anonim válasza:
Szekrény. Nekem kettő is van benne. Néha előveszem valamelyiket, amikor használni kell.
3/7 anonim válasza:
Leggyakrabban a riasztók mozgásérzékelőibe kérnek kamerát. Szórakozóhelyek mosdói,ahol verekedések,rongálások vannak...
Vagy van aki a takarítónőt nézi így.
Könyvben is simán el lehet súvasztani. Egy dísznek tűnő borosüveg parafa dugóban...tényleg,bármiben.
4/7 A kérdező kommentje:
Könyvben? De furcsa! Tudjátok, őszinte leszek. Azért fontos számomra ez a kérdés, mert a párom teljesen ok nélkül, nagyon bizalmatlan. Valami korábbi kapcsolat lehet az oka, minden esetre nekem az olyan fokú bizalmatlankodás, ami kémkedést von maga után, már nem fér bele. A srác katona, most hadgyakorlaton van, s tartok tőle, hogy ilyen módon biztosítékul itthon hagyott valami ilyesmit. De engem ez annak ellenére is feszélyez, hogy nincs félnivalóm. Azért van egy privát szféra, ami jár az embernek, és nem szeretném, ha netán később még abból is hiszti lenne, miért csak kétnaponta mosogattam. :D (durva túlzással élve)
2014. okt. 28. 23:12
5/7 anonim válasza:
Innentől kezdve rossz kategóriába írtál, mert párkapcsolatba kellene.
A féltékenykedés és a kölcsönös bizalomhiány van itt már, kérdés, hogy megéri-e tartani a kapcsolatot. Ha szerinted igen, akkor mindenképpen egy párterápiát javaslok. Amúgy a féltékenység sok esetben önbizalomhiányból fakad.
6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Hát, itt a felelősség nem engem terhel, mivel nem én 'csekkolom az asszonyt'. betegesség ide, vagy oda, jó helyre írtam, mert a tényen nem változtat, hogy valószínűleg így vagyok ellenőrizve, ergo szeretném tudni, hova rejthető egy kamera :)
2014. okt. 29. 16:56
7/7 anonim válasza:
bárhova. De mint írtam, te sem bízol az asszonyban, hiszen gyanakszol a kamerára, és ő is betegesen féltékeny... Át kéne ezt gondolnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!