Hobbi szinten fotóznék. Nézegetem a gépeket, melyik lenne a jobb választás, kompakt gépet néztem ki, canon powershot sx50 vagy nikon coolpix l 830, vagy fujifilm finepix s8600?
Esküvőn az általad említettekkel sem szégyenkeznék.
Ha a Canon powershot sx50-hez teszel még 10-20 ezret, akkor már vehetsz egy Canon EOS 1200D DSLR gépet , amivel már igazán szép képeket készíthetsz. Ha meg a minőség nem számít, akár telefonnal is fotózhatsz, és fényképezőt sem kell venned. Tehát kár ilyen gépekre pénzt kidobni.
Ha már ilyen árban (100k körül) nézelődsz, akkor már érdemes DSLR-t venni, pl. ezeket megnézném a helyedben:
Pedig sok esküvőfotós használ Nikont. Egyébként ugyanazt tudom javasolni mint itt sok más sorstársadnak is. Menj el egy boltba ahol meg tudod fogdosni mindegyiket és szimpátia alapján dönts. ;)
#1: Ezekkel eléggé nehéz esküvőn fényképezni, vagy legalább is bármi használhatót fotózni.
Utolsó, ezt most úgy mondod, mintha ezek nélkül a módok nélkül nem készülne fénykép.
Aki hobbiból akar kattogtatni, úgysem manuálban akarja ezt tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!