Utazáshoz, minden fontos pillanat megörökítéséhez milyen fényképezőgépet vegyek? Érdemes lenne egy sportkamerát?
Szerintem el kellene menni egy műszaki áruházba és ott lehet találni különböző árkategóriában kiállítva ilyen termékeket.
jómagam a Médiamarktba szoktam járni és ott látok a legjobban megnézegethető és széles kínálatban, széles árkategóriákban, különböző készülékeket.
Aztán ha valamelyik tetszik, akkor sem kell feltétlenül ott megvenni. Érdemes felírni a típusát és az ottani árát.
Létezik több féle netes árkereső, ahol meg lehet nézni, hogy egyes típusokhoz hol milyen árak tartoznak. Nyilván a legkedvezőbb áron érdemes aztán megvenni.
Amit láttam a Mmarktban és fel figyeltem rá, az a Sony HDR-AS100v volt. Sajnos az sem az olcsó kategória.
Itt vannak különböző helyeken eltérő árak.
Aztán a neten vannak összehasonlító videók.
http://www.youtube.com/watch?v=N5WXCyLfATg
Itt össze lehet vetni melyik kb. mit tud.
Sőt a youtube-nál csak jobb lesz, mert a tömörítésnél mindig van valami minőség romlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!