Mi a véleményetek erről? : Emlékek doboza (lent)
Az egész úgy kezdődött, hogy egy gyerekkori lepkegyűjteményem leesett, és a kipreparált lepkéknek letört a szárnya. De szépek voltak, nem akartam kidobni, így beraktam a szárnyakat egy dobozba.
Később volt egy általánosiskolás "ovis szerelem", egy onnan kapott apró "szerelmes levelet" is beraktam ebbe a dobozba, nem tudtam jobb helyet.
Utána pedig a ballagáskor kapott rózsa otthon kiszáradt, és nem tudtam miért, letörtem belőle pár szirmot, és beleraktam ebbe a dobozba.
Onnantól egyre gyakrabban a hasonló fontosabb pillanatokról, emlékekről, helyszínekről direkt összeszedtem apró emlékeztető tárgyakat, és mindíg beleraktam ebbe a dobozba, már rengeteg minden van benne, most vagyok egyetemen. Lehet már túlzás, de olyan gondolatom is volt, hogy ha életem végéig gyarapodni fog a doboz tartalma, a végrendeletembe beleírom, hogy hamvasszanak el, és a doboz tartalmából valahogy csináljanak port, és keverjék össze a hamvaimmal...:)
Mi a véleményetek erről? Hallottatok már hasonlót?
Olyanrol mar hallottam, hogy valaki egy dobozban orzi az emlekeit de ez utobbi otleted eleg bizarrnak talalom.
Nekem is vannak targyaim amiket nem is hasznalok, nem is tennem ki a polcra de megiscsak meg akarom tartani oket es hasonlo keppen tarolom de eszembe sem jutna, hogy magammal vigyem a sirba. :))
Foleg az furcsa, hogy miert kene a porral egyenlove tenni azokat az emlektargyakat. Minden esetre kulonos gondolat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!