Melyik Canon EOS digitális tükörreflexes fényképezöt vegyem meg? Néztem az 1100d-tol egeszen a 7D-ig.
Szia!
A másik objektív egy 50mm f1.8 fix, fényerős objektív. Itt magyarba 30e forint környékén kapod meg újonnan.
Alapjába véve nem egy rossz objektív, annak ellenére, hogy zörög, csörög, csattog, és olyan, mint ami épp most akar szétesni a kezedben (nem esik szét, csak kicsit olyan érzést kelt). elég sok fotós táskában megtalálható a canonosok között, mert teleobjektív után általában ilyen kerül vásárlásra.
Ejjj sajnos eladtak, es azota sem talaltam megfelelo hasznalt gepet, ugy hogy ma megrendeltem egy vadi ujat, minden oldalon vegig neztem az arakat, s mindenhol ki dobta h letezik mar uj verzioja az 1100d-nek es atiranyitott az 1200d-re. Ugy hogy azt rendeltem meg. 349€ ert talaltam az obival amit irtal 18-55 II IS plussz egy 8gb-os sd, 4 ev garanzia. A hazhoz szallitas mindossze 10€... Jovo heten itt van vegreeeeee.
Remelem nem tevedtem az 1200-al, hogy nem 1100d lett. Alig varom a gepet, mar mindent elolvastam, tanulmanyoztam amit ajanlottal :) itt az ideje a gyakorlasnak.... Huhuuuuuuuuuuuuuu. Koszonok mindent. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!