Melyik a legolcsóbb, (de viszonylag jó) DSLR videózáshoz?
Figyelt kérdés
Lehetőleg használtan.Csak a váz, vagy esetleg kit kiszerelésben, az mindegy. Ha linket is küldesz azt megköszönöm2014. aug. 26. 18:01
1/9 anonim válasza:
mekkora a keret?
Mert én egy 550D-t ajánlanék. Vagy egy EOS M-et, annak is nagyon szép képe van!
Esetleg még 1200D
2/9 A kérdező kommentje:
Használtban kb 80K. Ha egyáltalán annyiból lehet normálisat venni..Köszönöm a választ:)
2014. aug. 28. 11:31
3/9 anonim válasza:
1200D igen, de szerintem az 550D mégjobb lenne. Főleg Magic Lanter-rel :)
4/9 A kérdező kommentje:
azt nem nagyon tudom micsoda:/
2014. szept. 1. 20:39
5/9 anonim válasza:
Az lényegében egy alternatív operációs rendszer, számos extra lehetőséggel. Guglizz rá és bővebben kifejtik nagyobb koponyák mint én :D
6/9 A kérdező kommentje:
Ez elég jónak tűnik.Csak sajna ha mondjuk 1100D mellett döntök (mert lényegesen olcsóbb) azzal nem kompatibilis:/
2014. szept. 2. 19:31
7/9 anonim válasza:
Én a helyedben még egy keveset gyűjtenék egy olyan gépre, ami FullHD felbontásban tud felvenni, vagy megnézném az EOS M gépet. Nem DSLR, de ez csak az optikai kereső hiányában hátrány. A belépő szintű DSLR gépeket (mint az 1100D), még talán oda is veri, de azt a szintet tudja hozni. Egyetlen hátránya a lassú autófókusz, de azt már egészen jól megoldották egy új firmware-rel. Mellesleg az adapterrel ugyanazon obikat is tudod vele használni, mint a Canon DSLR gépekkel
Ne érts félre, az 1100D is nagyon jó, de én jobban szeretem a fullHD felbontást :D
(Ezt csak javaslatként írtam le, a döntésed milyen gépet veszel)
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem gyűjtök még kicsit mondjuk egy 550D-re. Köszönöm:D
2014. szept. 5. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!