Milyen milcet vegyek?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam egy Samsung NX300-ról de nem tudom mennyire jó csak meg tetszett. Ti melyiket ajánlanátok leginkább tájképeket,állatokat és család (családi események) ?2014. aug. 24. 23:02
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és ha lehet 120 ezer forint alatt legyen!
2014. aug. 24. 23:07
2/3 BazsiBácsi válasza:
Én ha MILC-et vennék Canon EOS M-et vennék. APS-C szenzor, egy M-EF átalakítóval az összes EOS DSLR-re feltekerhető objektívet tudod használni teljes értékű objektívként (tehát lesz elektromos blendeállítás, autfókusz, stb). Minőségben hozza egy belépő kategóriás Canon DSLR minőségét, sőt ISO-ban még jobb is. Fogásra jó, magnézium házas (kicsit nehezebb, mint az átlag ekkora méretű fényképezőgépek, de strapabíró cucc).
Tudom még javasolni az Olympusokat, Nikonokat.
Samsungot én személy szerint nem vennék semmiből se, nekem csak rossz tapasztalataim vannak a termékeikkel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2014. aug. 25. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!