Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Az ilyen kamerával készített...

Az ilyen kamerával készített felvételeket fel tudom tenni a gépemre?

Figyelt kérdés
Nos, van egy kisebb kamerám. Kb. 5-6 éves, és kazettát kell belerakni. Nos, ha én ezzel felveszek valamit akkor azt feltudom rakni a számítógépemre? Köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 19. 02:26
 1/3 anonim ***** válasza:

A válaszom mindenképpen igen.

Csak sajnos vannak aggályok a megvalósítás felől...

Van az egyszerűbbik eset, amikor a kazettás videóeszköz is már ismeri a digitális jeleket (ha bárki kételkedne elmondom, hogy nekem is ilyen van)

Ebben az esetben csak 1 USB kábelre van szükséged, amit a gépedbe dugsz és remélhetőleg megtalálod hozzá a drivereket.

A másik alternatíva az az, hogy:

Az eszköz nem ismeri a digitális jeleket de veszel hozzá egy (3000ft-s eszközt), amely egy digitalizáló egység és képesz leszel a számítógépedre kötött usb-n keresztül a gépre felvenni a kép és hanganyagot.

Remélem sikeresen megválaszoltam a kérdésed. :-)

2014. aug. 19. 05:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg veszel egy (a fentinél drágábban) egy olyan videokártyát, amelyiknek van analóg bemenete, vagy a kameráddal kompatibilis. Például a kamerát össze tudod kötni tv-vel? Olyan bemenete kell legyen a videokártyának is. És akkor ugyanazt teszed, mintha egy tévéműsort vételeznél fel.
2014. aug. 19. 07:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket. Az elsőt megpróbálom, veszek egy ilyen kábelt.

Igen, TV-n megtudom nézni a felvéleket.

2014. aug. 19. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!