Panasonic FZ200 gépet érdemes venni? Sajnos ez maradt, esetleg a Fuji X S-1
Figyelt kérdés
Érdekelne, lehetőleg hozzáértő véleménye, hogy az FZ200 fényképezőgép 12MP-ben kizárólag zajos képeket készít? Nagyon sok képet megnéztem már, és ez a tapasztalatom, hogy a 4000x3000 méretű képe már meglehetősen zajos. Ez beállításfüggő? Ha ez így is van RAW formátummal ez kivédhető? Még az érdekelne, hogy ma már csak Kínában gyártják, a régit2014. aug. 5. 22:36
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Látom Te tudod mit beszélsz, hihető dolgokról beszélsz, amit írtál már némiben tapasztaltam én is. Festményt nem szeretnék:). A helyzet az, hogy nem igazán győzött meg ez az FZ200, aminél láttam igen jó képet, de legtöbb baromi zajos. Hajlok az FZ1000 felé, persze érdekelne erről a Te véleményed.
2014. aug. 6. 18:08
12/13 anonim válasza:
Az FZ1000 nyilvánvalóan jobb választás képminőség szempontjából, mert többször akkora felületű az érzékelője mint az FZ200-nak.
Zoomban és fényerőben már nem olyan combos, mivel a jócskán megnövekedett érzékelőhöz durván nagy objektív kellett volna, ha az FZ200 szintjét akarják hozni.
A véleményem az róla, hogy drága. Ennyiért még nagyobb szenzoros gépet is vehetsz (MILC-et, vagy tükröset). Igaz, nem ilyen fényerejű objektívvel.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszold! Néztem néhány tesztvideot róla, de még csak kevés van fent, valószínű mert elég új. Való igaz, hogy kisebb a zoom, de a digit zoom-on, ami 4 szeres már pont elég. És, ha nem csapnak be, nem esik szét a kép akkor sem, 48X-os zoom-on legalábbis még tűéles képeket produkál. Lehet valamit én értek félre, de a video szerint 1184mm en állt a gép.
2014. aug. 7. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!