Egy kezdőnek Nikon vagy Canon a jobb?
Figyelt kérdés
Most szeretném megvenni első tükörreflexes fényképezőmet, de nem tudom melyik lenne jobb. Az ára is legyen elfogadható, a rá fordítható összeg max. 150.000 lenne. És objektívvel együtt szeretném. Én ezekre gondoltam:
Canon EOS-1100D
Nikon D3200
Nikon D3100
De véleményeket, az egyes gépekkel kapcsolatban is érdekelnek:)
2014. aug. 1. 08:35
1/2 anonim válasza:
1100D felejtős. D3100 is inkább, bár tudásilag akkor is jobb, mint a canon. Semmit nem nyújt, kivéve a fókuszmotor, színmélységben sem jó semmiben de tényleg. felsoroltak közül d3200. nézd meg a neten, rengeteg oldalt és cikket találsz ami a kezdő gépeket hasonlítgatja.
2/2 anonim válasza:
Lehet már késő, de ajánlok két oldalt: dkamera.de, ott van olyan, hogy bildtqualite (össze tudsz két gépet egymáshoz hasonlítani), illetve: imaging-resource.com.
A felsoroltak közül a Nikon D3200 a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!