Milyen viszonlak olcso fenykepezot vegyek? (reszletekert katt)
igazabol a legfontosabb,amire kell az az,hogy konceteken jo kepeket es videokat tudjak kesziteni. ez a nagyon lenyeg!! persze jarok kirandulni,turazni,szoval jo lenne ha ott is szep kepeket csinalna. es mivel zenesz vagyok es csinalok covereket,amiket kesobb megvagok,ott is helyt kene allnia. most egy Sony cybershot dsc v3-am van,de ez nagyon rossz videokat csinal es a koncertes kepek valami hihetetlen pocsekak,minden modban.. szoval a lenyeg,hogy nagyon szep,eles kepeket,videokat keszitsen a koncerteken es lehessen vele sokat zoomolni.
bocsi,ha kicsit butan fogalmaztam,de laikus vagyok. viszont nagyon szeretek szep kepeket kesziteni,es foleg a leirtaknal fontos lenne. sajnos nem igen van ra penzem,de azert remelem van valami olyasmi amit keresek,viszonlag jo arban. koszi elore is!!:)
Canon SX510.
CMOS szenzor (szép képek rossz fényviszonyok esetén is), 30x-os optikai zoom, FullHD videofelvétel.
A te igényeidnek ez felel meg a legjobban ebben az árban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!