Budapesten fotó studióban ilyet lehetséges csináltatni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy régi kis méretü fényképemnagyszüleimről, amit fel szeretnék nagyítani (hogy aztán bekereteztessem). Ezt meg tudják oldani(a felnagyítást)? Azért nem vagyok benne, mert nem digitális.#fénykép #fénykép nagyítás
2014. júl. 26. 23:15
1/3 anonim válasza:
Igen, de a fotó nem lesz tűéles, hiszen a kicsi képet kell felnagyítani, és csak abból lehet dolgozni, ami rajta van.
2/3 anonim válasza:
Retusőr feladat ez inkább, ilyen szolgáltatásra keress. Fotós is ért hozzá persze, de nem kell ehhez stúdió. Egy 10x15 cm-es papírképből elég sokat ki lehet hozni, a feladat részben a hiányzó részletek újrafestése, sokféle trükk van erre. Én egy ezer éves polaroid képről szedtem ki apám képét és elég jó lett az eredmény, sok türelem kell hozzá és biztos kéz :-).
3/3 anonim válasza:
Szia. Persze megoldható. Be kell digitalizálni, beszkennelni vagy lefotózni és aztán készülhet is belőle a fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!