Egy mobilt hogyan tudok stabilan (! ) kamera állványra szerelni?

Figyelt kérdés

Találtam egy ilyet: [link]

Azonban nem hinném hogy ez a legbiztonságosabb módja, hogy egy telefont kameraállványra tudjak szerelni. Tudtok valami megbízhatóbb módszert?

2014. júl. 24. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen mobilod van és miért akarod állványra szerelni?
2014. júl. 24. 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék kamerát venni, mert annyira nem gondolom komolyan a videózást, de egy iPod Touch 5. -öt szeretnék felszerelni. Ha ezzel már kiéltem mindent, talán befektetek egy kamerába. De amíg nincs legalább 100 követőm youtubeon, addig nem szeretnék. Szerintem ennek van elég jó képminősége, és utómunkával is rengeteget tudok rajta javítani!
2014. júl. 24. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
több féle hasonló rögzítés létezik, vannak ennél praktikusabb, kevesebb hekyet foglaló megoldások is, de a célnak megfelel ez is, amit linkeltél
2014. júl. 25. 02:54
 4/5 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy féltem hogy kiesik. Valami olyan megoldást keresek, ahol rá is lehetne csavarozni. Megyek biciklivel mondjuk 35-tel, és fel akarom venni az utat, és ott leesik akkor mit csináljak? (Mondjuk erre a célra nem vennék kamerát, max egy goprot, mert azt erre tervezték).
2014. júl. 25. 06:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó vagy!

A 4. válasz (2+2) után árulod el azt a feltételt, hogy biciklire kell..

Az amit linkeltél nyilván nem jó, kell venni valamit, ami jónak tűnhet és házilagosan megerősíteni.

Tépőzár kiegészíthet egy masszív tartót pédául.

Oldható, fel le szerelhető.

2016. dec. 25. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!