Ipad air-nek van olyan jó kamerája (5 mp) hogy lehessen vele komolyabban fotózni?
Nem rég az ipad-emmel csináltam természetfotókat,és megtetszett az egész,de ha komolyabban akaarok fotózni akkor jó hozzá ez is?
Nekem tetszik a minőség amit csinál,de olyanokat is meg akarok kérdezni akik jobban értenek hozzá.
Ha neked tetszik, akkor használd boldogan és ne érdekeljen más véleménye. Ha másoknak akarsz megfelelni, akkor pedig ne azt nézd, hogy neked mi tetszik.
Egyébként az iPad (és hasonlók) kamerája a közelében sincs akár egy olcsó kompaktnak sem. Nagyon kicsi a képérzékelő, ócska, apró műanyayg a lencse - ez egy olyan kombináció, ami kicsit is komolabb szinten elfelejtendő.
Két dolog:
-szokták mondani, hogy aki jó képet készít, annak "mindegy" az eszköz. Egy kép ugyanis nem a technikai oldala miatt lesz jó, hanem a téma illetve komponálás miatt.
-tablettel fotózni szerintem elég körülményes, és sokan meg is mosolyogják (bevallom, szerintem is humoros, mikor valaki pl diplomaosztón azzal kalimpál, persze csak addig, amíg nem előlem takarja ki a képet). Illetve, egy megfelelő digitális gép lehetőséget ad a záridő illetve rekeszérték megadására, amely további lehetőségeket nyújt. De ha megfelelőnek találod, lásd első pontot: nem ettől lesz jó/rossz a kép.
Én az iPodommal (5th gen) szoktam fotózni, és ugyan elég sokat húzok rajta PS-ben, (meg az automata javítással :D) akkor is az alap képet, az ipod csinálja. Ajánlom a ProCam 2 nevű appot, nekem sok jó képet készített :D
Jó fotózást! Majd küldesz pár jót? vagy inkább tedd ki ide kommentnek, és majd írják hogy mit javíts!
Az első valamiért nem fog meg.
A második nagyon tetszik, érdekes hogy a filter milyen jó hangulatot ad neki, és a helyszínt is nagyon jól kiválasztottad. Jól néz ki, ahogy a tó be van nőve, és egy saját kis felszínt alkot. Ez egy jó kép.
A harmadiknál szerintem egy picit túlságosan fel volt húzva a kamera, de egy ügyes vágással jól meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!