Ipad air-nek van olyan jó kamerája (5 mp) hogy lehessen vele komolyabban fotózni?

Figyelt kérdés

Nem rég az ipad-emmel csináltam természetfotókat,és megtetszett az egész,de ha komolyabban akaarok fotózni akkor jó hozzá ez is?

Nekem tetszik a minőség amit csinál,de olyanokat is meg akarok kérdezni akik jobban értenek hozzá.

2014. júl. 22. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ipad air-nél egy 20 ezres kompakt is sokkal jobban fényképez...
2014. júl. 22. 20:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés...és nem azért vettem meg hogy fotózzak vele,csak most jöttem rá hogy jó fotózni is :D :D
2014. júl. 22. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik, akkor használd boldogan és ne érdekeljen más véleménye. Ha másoknak akarsz megfelelni, akkor pedig ne azt nézd, hogy neked mi tetszik.

Egyébként az iPad (és hasonlók) kamerája a közelében sincs akár egy olcsó kompaktnak sem. Nagyon kicsi a képérzékelő, ócska, apró műanyayg a lencse - ez egy olyan kombináció, ami kicsit is komolabb szinten elfelejtendő.

2014. júl. 22. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Két dolog:

-szokták mondani, hogy aki jó képet készít, annak "mindegy" az eszköz. Egy kép ugyanis nem a technikai oldala miatt lesz jó, hanem a téma illetve komponálás miatt.

-tablettel fotózni szerintem elég körülményes, és sokan meg is mosolyogják (bevallom, szerintem is humoros, mikor valaki pl diplomaosztón azzal kalimpál, persze csak addig, amíg nem előlem takarja ki a képet). Illetve, egy megfelelő digitális gép lehetőséget ad a záridő illetve rekeszérték megadására, amely további lehetőségeket nyújt. De ha megfelelőnek találod, lásd első pontot: nem ettől lesz jó/rossz a kép.

2014. júl. 22. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Én az iPodommal (5th gen) szoktam fotózni, és ugyan elég sokat húzok rajta PS-ben, (meg az automata javítással :D) akkor is az alap képet, az ipod csinálja. Ajánlom a ProCam 2 nevű appot, nekem sok jó képet készített :D

Jó fotózást! Majd küldesz pár jót? vagy inkább tedd ki ide kommentnek, és majd írják hogy mit javíts!

2014. júl. 22. 20:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Ahha,és higyan kell kirakni a jól sikerült képekrt?
2014. júl. 22. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:

feltöltöd valahova, és küldesz linket.

[link]

[link]

Sok oldal van :D

2014. júl. 22. 21:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Itt vannak a képek,ioad air és szerintem jók lettek

[link]

[link]

2014. júl. 22. 22:21
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

-mégeggy,ezt háttérnek csináltam

2014. júl. 22. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Az első valamiért nem fog meg.

A második nagyon tetszik, érdekes hogy a filter milyen jó hangulatot ad neki, és a helyszínt is nagyon jól kiválasztottad. Jól néz ki, ahogy a tó be van nőve, és egy saját kis felszínt alkot. Ez egy jó kép.

A harmadiknál szerintem egy picit túlságosan fel volt húzva a kamera, de egy ügyes vágással jól meg lehet csinálni.

2014. júl. 23. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!