Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Teleobjektívet akarok vásároln...

Teleobjektívet akarok vásárolni, miket kell figyelembe venni teleobjektív vásárlásnál?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy gyári 18-55mm objektív van a gépen, de most akarok venni egy teleobjektívet. Találtam egy CANON EF 75-300 mm f/4.0-5.6 III DC objektívet, ezt megéri megvenni?

2014. júl. 22. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Én már tegnap megvettem volna :) DE! Mit akarsz fényképezni vele? Madarat? Mert azok elrepülnek mert félnek a 300mm nem hozza őket annyira közel, hogy jó minőség legyen. Tájképre jó az amit kaptál. Holdra, távoli jelenetekre stb ilyenekre még az 500-as sem elég. Tőled függ h mit akarsz.
2014. júl. 22. 08:53
 2/10 Kufirc30 válasza:
Gyanúsan olcsó. Inkább vennék használt 70-300 USM-et. Nekem most is az van. Olyan helyekre jó ahol van sok fény és valami miatt nem engednek/engedhetnek a téma közelébe.
2014. júl. 22. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Itt nincs is ár feltüntetve!
2014. júl. 22. 12:58
 4/10 A kérdező kommentje:

egy több célra felhasználható objektívet szeretnék vásárolni. A holdra és a távoli madarakra gondolom nagy (2500mm) kellenek, nekem inkább egy jobb, könnyebben használható kellene. Amivel letudok fotózni, több méterről is dolgokat, nem úgy mint a mostanival, hogy távolról már nem látható jól a fotózandó tárgy vagy személy.

A másik kérdésem, hogy e-bay-ről érdemes lehet ilyent rendelni? Mert ott fele annyiba kerül, mint az általam látott helyeken.

2014. júl. 23. 08:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Na azért madárra nehogy 2500mm körül gondolj - nekem az 1200-as a madár csőrén a porszemet kirajzolja vagy a csipát a szemében meg a szemizmait, (tényleg ennyire jó), 2500-as objektív az több mint 16 kg :D és az ára is megfizethetetlen:D ki akarna ilyet a lottónyertesen kívül?:) A 300mm-es ezt a célt tökéletesen szolgálja. de a 75mm engem aggaszt, mert az túl közeli alapállapotban.
2014. júl. 23. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Előző vok, Ebay: olyan helyről rendelj, ami EU - Németországban nagyon jó webshopok vannak az ebayen, nem magas a szállítási költség sem. És akkor megúszod a vámot, adót stb, de azért itthon egy árukeresőn, olcsobbat-on összehasonlíthatod, vagy valahol ki lehet fogni olcsóbban is. Én pl használtan is vettem ebayen, és az eszem megállt majdnem hogy újonnan itthonról (magyar webshopból) olcsóbban megkaptam volna, ha alaposabban kerestem volna. kínából necces, mert lesz vám, vagy elkeveredik. Ahhoz meg drága. Esetleg tracking nmberrel de akkor meg árban fizetsz sokat, plusz 27%, plusz vám, hát....
2014. júl. 23. 13:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Nikon AF-S 28-300 mm 1/3.5 - 5.6 ED VR Objektív ez akkor érdemesebb?
2014. júl. 23. 16:23
 8/10 A kérdező kommentje:
A nikon nem jó a gépre, utólag jutott eszembe. Nagy a baj, hogy 75mm a legkisebb gyújtópont?
2014. júl. 24. 07:51
 9/10 anonim válasza:
Szerintem borzalmas képeket csinál a kit objektív.Nekem is van alig használtam csak porosodik...sikerült választani azóta kérdező ?Mert én is most nézelődöm de tanácstalan vagyok.Millióim nincsenek egy obira csak létezik középút.
2014. aug. 5. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Na ácsi-ácsi-ácsi! Mist a kérdésben Canon objektívről beszéltél, erre most nikon objektívet is említesz???? Nemár! A canonhoz canon, Nikonhoz Nikon okjektív jár. Nincs cserebere!
2014. aug. 7. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!