Ötletek fényképezéshez? Hogyan készítsek szép képeket, praktikák?
Először is el kell döntened, hogy mit akarsz fényképezni. Ezt követően nem árt egy jó gép sem, illetve egy állvány. Sajnos én is elég kezdő vagyok, de tudom mit szeretnék :D
Engem főleg a time lapse fotózás, és más emberek fényképezése érdekel. Szerencsére modellből nincs hiány, úgyhogy egész jól elvagyok. Remelem ezzel a kevéssel is tudtam segíteni, sok sikert!:D
"Először is el kell döntened, hogy mit akarsz fényképezni." - eddig stimmel. A jó gép már nem feltétlen szükséges, nem kell sokszázezres felszerelés a szép képekhez. Az állvány pedig végképp témafüggő.
Egyébként amíg nem tudjuk, mit szeretnél fotózni, addig tanácsot sem nagyon lehet adni...
Szia. Ez így nagyon tág fogalom sajnos. Ez olyan mintha azt a kérdést tennéd fel, hogy hogyan kell franciául beszélni?
:)
Erről itt most egész könyveket lehetne írni, ami ott is van a könyvesboltokban :)
Ajánlom Neked Scott Kelby "A digitális fotóskönyv" c. 4 részes kiadványát, egyértelműen, röviden írja le a legfontosabb trükköket, tippeket. Ha végigolvasod többször és gyakorolsz sokat, nagyságrendekkel jobbak lesznek a fotóid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!