Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgép ajánlott...

Milyen fényképezőgép ajánlott egy kezdőnek, hobbi szintű fotózásra, amivel azért szép képek készülhetnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy digitális fényképezőgépet, inkább Nikon és Canon gépek közül. Az ára pedig max. 100.000 Ft legyen. Nem kell nagyon komoly gépnek lennie mert nem használnám ki az adottságait, de szeretnék jó minőségű képeket készíteni. Nem is vagyok elég kiművelt a témában. Valami olyasmit szeretnék, ami egy kis kompromisszummal minden fotózásra megfelel, értsd tájkép, portré... Valami "félautomata" féle kellene, ami nem igényel túl nagy hozzáértést, de azért legyen beleszólásom a kép készítésébe...
2014. jún. 29. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy vagy a minőség nem lesz jó, vagy kizárólag egy-egy területre alkalmas eszközöket kell venned. Nincs olyan, hogy "mindenre jó és a minősége is jó". Ha meg elkezdesz egy rendszert felépíteni az kb. a 80szorosa lesz árban... Ha kompromisszummal elég neked egy olyan bridge gép aminek a minősége már kielégítő lehet egy amatőr számára akkor meg nézz körül a bridge ultrazoomok között. Pl. Panasonic FZ200
2014. jún. 30. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy vagy a minőség nem lesz jó, vagy kizárólag egy-egy területre alkalmas eszközöket kell venned. Nincs olyan, hogy "mindenre jó és a minősége is jó". Ha meg elkezdesz egy rendszert felépíteni az kb. a 80szorosa lesz árban... Ha kompromisszummal elég neked egy olyan bridge gép aminek a minősége már kielégítő lehet egy amatőr számára akkor meg nézz körül a bridge ultrazoomok között. Pl. Panasonic FZ200.
2014. jún. 30. 11:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ilyen nem létezik, ezért mondtam, hogy kompromisszumképes vagyok. Utánanézek ezeknek a gépeknek. Köszönöm!
2014. jún. 30. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Egyetértek az előzővel, hobbi fotózásra az FZ200 kitűnő, sokat számít hogy teljes zoomnál is 2.8 a fényereje.
2014. jún. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!