Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi baja a fényképező gépemnek?

Mi baja a fényképező gépemnek?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt kezdődött, és azóta a szekrényben állt, de most hogy pakoltam eszembe jutott gondoltam megkérdezem...

Nos.. Bekapcsolom kiadja a lencsét majd off... kikapcsol a lencse kint marad... ha azt akarom, hogy behúzva legyen bekell kapcsolnom és kézzel befognom nehogy kinyomja a lencsét. Elemes, de feltölthetős elem volt benne. frissen töltött elemmel is ezt csinálja... és mikor bekapcsolom jelzi h fullon. elvittem az elemet ismerősömhöz, hogy nézze meg a töltöttségét fullon volt, de mondta hogy próbáljam frissen bontott elemmel, simával és tölthetővel. azokkal sem volt jó.

Másrészt még ez előtt, feltettem töltőre az elemet (szükség előtt 16 órával ahogy kell) elindultunk kirándulni, csináltam 4-5 képet és le is merült. és ezt 5 perc alatt.

Ötlet?

2014. júl. 15. 14:16
 1/3 A kérdező kommentje:
[link] ez lenne egyébként a kishaver
2014. júl. 15. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát az elem szerintem aksi lenne és ha az olyan sokat használt NI-MH aksi akkor esetleg az már sokat volt használva. Én is így voltam az aksijaimmal amikor még olyan gépet használtam, úgyhogy újakat vettem.

A gépnek meg szerintem nemtudom, biztos az lessz a baja, hogy mikor kitolja az optikát akorra annyira lemerül, hogy besz@rik...

Pont ezt csinálta az én gépem is mikor 200ft-os (4db) elemeket raktam bele.

Úgyhogy ez lesz a baj, vegyél olyan értelmesebb energizert a tescoba. :D

Bocs a helyesírásért...

2014. júl. 16. 22:42
 3/3 A kérdező kommentje:
semmi, de mikor elkezdte apukámmal mi is erre gondoltunk. és vettünk márkásabb elemet, drágábbat. azzal is ezt csinálta. de még majd próbálkozok! köszi a tippet :)
2014. júl. 17. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!