Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyivel jobb a Sony mint a...

Mennyivel jobb a Sony mint a Canon?

Figyelt kérdés

[link]

A két választott

Canon: Powershot SX 280 hs

Sony: Cyber-shot DSC-HX50

Megéri a Sony a felárat?

2014. júl. 10. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a felirat - értsd márka - alapján döntesz, vagy a kérdésed az, az adott A termék ennyi és ezt tudja, míg a B emez, akkor meg is érdemled a sorsod.

1. Írd fel mire van szükséged és mennyit szánsz rá,

2. takard le a feliratokat és ne a reklámok alapján dönts,

3 válassz

2014. júl. 10. 15:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Engem pont nem érdekelnek a feliratok, reklámok márkák :D

Mindkét márkát egyaránt szeretem!

Ettől függetlenül, igazad van, kimaradt az hogy mit is zeretnék vele kezdeni. Egy kompakt fényképezőgépet keresek, ami aránylag strapabíró, és szép képeket csinál. Gyakran vinném magammal nyaralni, akár síelni. Szeretnéké vele egy-két time lapse videót készíteni, mert nagyon tetszik ez a technika. Az egyik, egy piszok jó kamera, és teljesen jó a 12,1 Megapixeles felbontása a képnek amit készít, de egyszer megtaláltam a másikat, a 20,4 megapixeles szenzorával, 30x zoommal és 2 mm-el közelebbi Makró móddal. Számos dologban sokkal jobb a Sony, mint a Canon (papíron), de a Canon erre van specializálódva, és ott van a CHDK is. Kéremszépen erről lenne szó. Az áruk miatt nehéz a döntés.

2014. júl. 10. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!