Vesz fel hangot a Panasonic DMC-LS60 és ha igan akkor én miért nem hallom? (még a számítógépre átrakva is)
Figyelt kérdés
Van egy olyan gondom hogy a fent megjelölt fényképezőgép fajta a videót ugyan felveszi de hangot nem. De ha átrakom a számítógépre ott se játszik le hangot.(A félreértések elkerülése végett igen,ez egy fényképezőgep és igen,van benne kamera mód és igen, a számítógép, a lejátszó program és a headset is maximum hangerőn volt mikor lejátszottam a számítógépen.)2014. júl. 5. 08:16
1/2 anonim válasza:
És miből gondolod,hogy hangot is vesz fel? Mert a leírásában nincs feltüntetve,hogy lenne benne mikrofon is.
2/2 A kérdező kommentje:
Erre mondjuk nem gondoltam,bár asszem már nincs meg a leírás, csak magától értetődőnek vettem hogy ahol van kamera ott van mikrofon is.
2015. ápr. 23. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!