Hogyan tudnám "előállítani" ezt a szemszöget kamerával?
https://www.youtube.com/watch?v=WOLjiiL-PYQ
Ugyanilyen szögből szeretnék egy dobkóvert felvenni.
Nyilvánvalóan a srácnak GoPro kamerája van, hozzá egy falra rakható állvánnyal, de nekem meg nincs felesleges százezrem :)
biztos van valami olcsóbb megoldás erre csak én nem tudom, ezért kérem a segítségeteket.
Létra mint lehetőség előre szólok nem játszik :)
Szia!
pl:
Akasztós polc-fa polclap átfúrva-a kamera/fényképezőgép aljában található egyébként állványrögzítésre való menetbe megfelelő csavar...no?
Nem szeretnék polcot átfúrni :)
Valami magasított állványt nem lehet kapni esetleg?
Itt inkább az a kérdés, hogy milyen kamerával akarod elérni ugyanezt?
Egy hasonló látószögű (~170 fok) kamera elengedhetetlen lesz ehhez a látványhoz.
Kb. 2 méter magasan van, amit már részletkérdés reprodukálni. Háttal ülsz mondjuk egy szekrénynek, vagy akár függönykarnisnak, és egy kis Joby állvánnyal belógatod a kamerát.
Arra egy halszem objektív kell, hogy ezt a látószöget megközelítsd.
Nem árt egy mini állvány sem, arra a gépet.
Például az említett Joby Gorillapod (bár abból nem árt egy nagyobb), aminek a lábát felhurkolhatod bárhová. Ráteszed a gépet, felcsavarod mondjuk a karnisra, beállítod merre nézzen. Háttal a karnis alá ülsz a dobcuccal, és mehet a móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!