Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Greenbox tippek? (bővebben lent)

Greenbox tippek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni greenbox-os videót és az érdekelne, hogy úgy is működik, ha egy nagy képernyős TV-re átjátszok egy zöld képet? És fehér háttérről mi a véleményetek? Azt is jól lehet használni, vagy inkább a zöld az ajánlott? És Sony Vegas vagy Adobe After Effect a jobb erre a célra?(egyszerűségre gondolok)Előre is köszi a válaszokat! És ha tudtok még valami ötletet, nyugodtan írhatjátok!:)

2014. júl. 4. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Zöld, kék, vagy piros a jó. Fehér háttérrel nem mész semmire. Sony Vegas helyett meg Premiere Pro-t használj, sokkal jobban meg lehet oldani benne a zöld háttér eltüntetését. Nem lesz olyan bugos, mint SV-ban. Vagy AE-t is használhatsz, az is jól kezeli a cuccot, viszont ott azzaol is szenvedned kell, hogy lerendereld, és utána beimportáld SV-ba. Ha PP-t használsz, akkor meg simán megcsinálhatod AE-ben is, és csak simán átrakod Adobe Dynamic Link-el! És akkor ugye nem kell renderelni, meg minőségvesztés sem lesz. Ha még valami érdekel, írj privátot! :)
2014. júl. 4. 01:58
 2/4 anonim ***** válasza:
*azzal
2014. júl. 4. 01:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Wikipédián olvastam, hogy fehér háttérrel is lehet csinálni, és mivel nekem csak az van így adok neki egy próbát.. Ha nem jön be, akkor irány a méterárus.. :) Még az érdekelne, hogy kb mennyiért lehet venni méteráru boltban 3 x 4 méteres zöld vászont?
2014. júl. 4. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2db 1.50x2.20 as van, ez úgy 2x 1700 Ft. Szóval a tied olyan 3300 körül kene hogy legyen. Persze ott biztos mások az árak.
2014. júl. 5. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!