Érdemes olyannak DSLR gépet vennie, aki egyáltalán nem ért hozzá?
Figyelt kérdés
A fotózás jó hobbinak tűnik, viszont DSLR gép nem olcsó, 70 ezer körül néztem, de eddig nem is foglalkoztam a fotózással. Érdemes ilyet venni? Gondolom az alapokat nem nehéz megtanulni, már néztem oktatóvideókat beállításokról stb.2014. jún. 28. 10:46
1/5 A kérdező kommentje:
Mert szerintem fotózást, mint hobbit ennél lejjebb nem érdemes adni, digitális gépre vagy telefonra.
2014. jún. 28. 10:47
2/5 anonim válasza:
"Mert szerintem fotózást, mint hobbit ennél lejjebb nem érdemes adni, digitális gépre vagy telefonra."
A dslr szerinted nem digitális gép?
Egyébként ha van rá pénzed és érzel magadban elég késztetést a tanuláshoz, akkor miért ne vehetnél? Csak akkor fognak miatta hülyének nézni, ha két-három év múlva is automata üzemmódban kattintgatsz és ilyen halál béna képeket készítesz, miközben Photo Artnak nevezed magad:
3/5 A kérdező kommentje:
Jó én a digitálist a kompaktra értettem :D
2014. jún. 28. 12:04
4/5 anonim válasza:
Ez anyagiak kérdése. Nekem az első fényképezőm egy canon 70d volt, azon tanultam meg az alapokat, most már egész ügyesnek vallom magam. :)
5/5 anonim válasza:
Nem. Tény, hogy gyakran viccelem el a kérdéseket (látszik a százalékon :(), de ezt komolyan írom. Bonyolult szerkezet és aki nem ért hozzá, az vegyen először valamilyen coolpixet, járjon tanfolyamra és ha úgy látja, hogy tehetséges, lépjen tovább, de még akkor se DSLR-re!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!