Mennyiért lehetne eladni?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves, de teljesen jó működésű Fujifilm Finepix A170 gépem. Én nem tudom, hogy mennyiért tudnám eladni, és valaki azt mondja, hogy, amennyiért én gondoltam az túl sok, valaki meg azt, hogy túl kevés. Amúgy meg van a doboza és minden tartozéka is.

2014. jún. 25. 22:07
 1/4 anonim válasza:

Ha elakarod adni akkor nézd meg hogy mások mennyiért adják és milyen állapotban és alájuk kell menned.

Tudod ha valamiből több van a piacon nyilvánvalóan az olcsóbbikat fogod megvenni meg a jobbikat

[link]

2014. jún. 25. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
10-15 kozt szerintem nem fogja tudni eladni, az alatt meg gondolom nem fogja megerni a kerdezonek... ezert jobb lenne megtartani ha jol mukodik es jo kepeket csinal.
2014. jún. 25. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen is. Itt tokkal, és 4 GB-os kártyával 7 ezer:

[link]

2014. jún. 26. 09:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, de akkor inkább megtartom szerintem.:D Anno 20-ért vettem a kis összespórolt zsebpénzemből, úgyhogy nem fogom eladni ennyiért.
2014. jún. 26. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!