Janka999 kérdése:
Canov vagy Nikon?
Figyelt kérdés
Szeretnlén egy jobb fajta fényképezőgépet vásárolni és nem tudom hogy melyik fajta a jobb. Valaki azt mondja hogy a Canon, de én ahogy néztem a Nikon az jobb. (én nem értek hozzá csak szeretnék egy jobb gépet mert szeretek fotózni)2014. jún. 11. 22:36
1/6 anonim válasza:
Mindegy, hitvita. Vedd amelyik tetszik.
2/6 gergoap válasza:
Valamelyikben az egyik, valamelyikben a másik, kinek mi a fontos! Audi vagy BMW?
Canon: könnyebb kezelni, olcsóbbak az objektívek
Nikon: jobb a képminősége JPEG-ben, szebbek a színei
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. jún. 12. 18:22
4/6 anonim válasza:
Igen, sokkal szebbek a színek- én Canonról váltottam Nikonra. A Canon színminőség nem jó - két képet készítettem 1 Canon és gy Nikon, és az eredmények alapján 100% Nikon győzelem. Az objektív árak gépfüggők.
5/6 gergoap válasza:
Igen. A Canon-t általában inkább potrézásra használják, ahol nem lényegesek a színek, mert hideg, sötét tónusú a színvilága. A Nikoné viszont meleg, a képei a színekről szólnak.
Egy jó demo kép:
6/6 anonim válasza:
Pontosan. Az persze teljesen mellékes, hogy egy valamirevaló fotós RAW-ban fényképez és rendesen beállitja a szineket, nem jpg-ben, de ennyire ne kukacoskodjunk.
Én Pentaxot vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!