Profi, hivatásos fotósok miért használnak inkább Canon gépet, canon objektívvel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Arra keresem a választ, hogy a legtöbb profi fotós pl:sport fotósok egy tenisz meccsen, vagy autoversenyen (meg gondolom más eseményeken is),miért használnak inkább Canon vázat Canon teleobjektívvel, miért nem Nikont, vagy ha már mindenképp Canon váz akkor miért nem mondjuk Sigma objektívvel,hisz a Sigma is gyárt profi objektíveket.

Miért olyan különlegesek a Canon termékek, hogy inkább azt választják a profik?

2014. jún. 9. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A profi sajtófotósok az ügynökség eszközeivel dolgoznak. Pont.
2014. jún. 10. 09:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Jó, dolgozzanak azzal. Én meg csak annyit mondtam, hogy biztosan van saját felszerelésük is. Szerintem a kettő megfér egymás mellett.

Tehát ők is vettek, meg ha olyan helyen dolgoznak kaptak is. De nem hiszem, hogy mindenki, aki ott tolong a pálya mellett az ágyújával, ingyen kapta.

2014. jún. 10. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kapta ingyen. Az ügynökségé.
2014. jún. 10. 12:07
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem a kérdésre valóban az lesz a válasz,hogy nagy tétel vásárlása esetén az ügynökségeknek a Canon tud nagyobb kedvezméyt adni,mint mondjuk a Nikon.

Azzal pedig én is egyet értek,hogy: "A profi sajtófotósok az ügynökség eszközeivel dolgoznak" és ezek az eszközök valszeg Canon vázak Canon objektívekkel. Viszont a profiknak biztosan van saját felszerelésük is,ami meg lehet Nikon,mert azt szereti jobban,csak az ügynökségen nem válaszhat.

2014. jún. 10. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Profi sajtófotós voltam, saját cuccal. Magamnak vettem a 2.8-as 400 mm-t is. Lehet, hogy az MTI ad cuccokat a munkatársainak, de a Nemzeti Sportnál 4 éve nem ez volt a helyzet...
2014. jún. 10. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen fizetést kaptál, de ez elég szomorú akkor...
2014. jún. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!