Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szükségem lenne olyas valakire...

Szükségem lenne olyas valakire aki ért a Bridge fényképezőkhöz! Ki tud segíteni?

Figyelt kérdés

2014. jún. 1. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Tedd fel a kérdést.
2014. jún. 1. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A Sanyi. Az biztos tud segíteni. Csak nehogy eláruld, milyen jellegű segítség kéne!
2014. jún. 1. 20:26
 3/11 A kérdező kommentje:
már kiraktam egy párszor a kérdést, de nem kaptam rá (normális) választ. Gondoltam így majd írhatok valakinek személyesen aki elmondja a véleméynét.
2014. jún. 1. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Az ki van zárva. Nekem ne írogass privátot.
2014. jún. 1. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Annyi teszt van a neten. Nem tudsz angolul? Biztos, hogy találsz rengeteg összehasonlítást.

Én sajna nem értek a bridge-hez, sosem volt olyanom, de mindig a neten szoktam nézni a teszteket, ha valamit venni akarok.

2014. jún. 2. 12:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Rengeteg helyen körüénéztem már, de még midíg bizonytalan vagyok a választásban
2014. jún. 2. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Bridge-ekről két dolgot kell tudni.

Az olcsóbbak semmivel sem jobbak mint egy akármilyen hasonló árú kompakt, kivéve általában a parasztvakító zoom. Se nem gyorsabbak se nem jobb képminőségűek.

A drágábbak azonos áron vannak egy MILC vagy DSLR géppel, de a képminőségük sokkal gyengébb és többnyire jóval lassabbak is. Egyetlen előnyük van, a parasztvakító zoom.

Leszűkítve a dolgot, bridge-et egy okból érdemes vásárolni, és az a parasztvakító zoom. Ólcsón nagy gyutáv (tartomány).

Azt hiszem több érv nem szól mellettük.

2014. jún. 2. 17:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Én olyat szeretnék aminek nagy a zoomja (30-50) és elég jó a képminősége. Főleg madarásznék vele
2014. jún. 2. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:

itt egy elég jó teszt az idei modellekről. Sony, Fuji, Nikon a nyerő.

[link]

2014. jún. 2. 20:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Én a Sony Cybershot HX200V körül gondolkodtam
2014. jún. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!