Használtam objektívet érdemes venni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 12:03
1/6 A kérdező kommentje:
Persze a kérdés ez: használt objektívet érdemes venni? Elnézést
2014. máj. 22. 12:05
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy erdemes. En szinte csak ugy szoktam venni, mert joval olcsobb, megnezem, kiprobalom. Lehet latni, hogy vigyazott-e ra a gazdaja. Meg sosem romlott el egy sem. Altalaban viszek laptopot is, megnezem a kepeket nagyban, ha minden rendben, nem hezitalok rajta, hogy hasznalt.
3/6 anonim válasza:
Figyelj oda hogy ne legyen karcos,ne legyen belül poros,gombás.A fókusz pontos legyen. A zoom és fókusz gyűrű ne akadjon, ne adjon ki furcsa hangokat.
És végül figyelj rá hogy ne legyen lopott.
4/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a régebbi lencséket, valahogy több fém, és kevesebb műanyag volt bennük.
Tehát ha jó árban van, kezelni tudja a géped, és nem esett le, nem kotyog, nem karcos, akkor lehet akár jó vétel is.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Nem tudom, milyen objektívről van szó, mert szerintem az is számít. Én komolyabbakat szoktam venni, azokra azért szoktak vigyázni. Lehet, hogy egy olcsóbbal már vigyázni kell.
6/6 anonim válasza:
Én már vettem 20 évest is mert amúgy jót olvastam róla és a korának megfelelően olcsó is volt. Semmi baja, vigyáztak rá. Nincs benne autofókusz motor de a gépben van szóval az is működik. Régen is csináltak jókat és az ilyesmi nem kell elromoljon szóval lehet bátran de előtte nyilván érdemes jól megnézni, meg persze utánaolvasni, ne legyen valami meglepetés. De az üveg, azzal ha nem karcos nincs semmi gond.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!