Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mire figyeljek utángyártott...

Mire figyeljek utángyártott akkumulátor vásárlásakor?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni a kamerámhoz nagyobb teljesítményű akkumulátort. Utángyártottat vennék az Ebayről,de nem tudom pontosan,hogy a volt,mAh-nál mire figyeljek? Most 7.2V-os 1250mAh-es a gyári,de nézetem 7,4V 250mAh-eset ez jó-e hozzá? Régebben villamosságis ismerősöm mondta,de nem emlékszem már rá.
2014. máj. 18. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Magasabb feszültséggel nem játszanék. Ha azt akarod, hogy tovább bírja a mAh legyen nagyobb.

Ellenben tudni kell, hogy az ilyen utángyártott kínai fosok a ráírt kapacitást kb. soha nem tudták, így lehet még szarabbul is jársz.

2014. máj. 18. 12:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Viszont ezek az utángyártottak sokszor ugyan olyanok,mint a gyári,mert köztudott,hogy sokszor ugyan azon a gépsor gyártják,csak más címkét tesznek rá. Nyilván nem a legolcsóbbat kell megvenni,hanem van utángyártottban is több minőségű.

szóval az a lények akkor ,hogy a volt ugyan annyi legyen!?

2014. máj. 18. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:

A feszültség nagyobb ne legyen, mert akkor kinyírhatja a rendszert, alacsonyabb pedig annyit eredményezne, mintha már feltöltve is ki lenne merülve.

A kapacitása kevesebb ne legyen, mert szintén ugyanez az effektus. Magasabb mehet tovább bírja majd.

Csak szimplán megjegyeztem, hogy az ilyen utángyártott történések nem mindig hozzák a ráírtat.

Nekem is van power bankom, 7400 mAh-s eredetileg, gyakorlatilag hibahatárral is számolva maximum 5100 jön ki belőle.

2014. máj. 18. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!