Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölt az Iphone...

Miért nem tölt az Iphone utángyártott adapterrel?

Figyelt kérdés

Sajnos az Iphoneomhoz csak adatkábelem van (eredeti), így macerás mindig a gépről tölteni. Kipróbáltam Sony Ericsson hálózati adapterrel (x10 minihez járt anno), ugyan észlelte, hogy bevan dugva, mutatta is, hogy tölt, viszont jó ha fél óra alatt 1%ot töltött ténylegesen.

Gondoltam biztos nem megfelelő ennek az elektronikája az Iphonehoz, akkor veszek hozzá egy utángyártottat (mindenki tudja, mennyi lehet egy eredeti Apple).

Mivel a neten sokan írták, hogy működik, így vettem is egyet 800Ft-ért, de ugyan az vele a helyzet, mint a Sony-ssal.

Sokan vettek ilyet attól a személytől, és másnak működik, szóval nem hiszem, hogy zsákbamacskát árul, meg nem is nézett ki úgy, viszont akkor nem értem, hogy ez miért van.

2013. nov. 19. 16:54
 1/8 A kérdező kommentje:
* Iphone 3g-ről van szó.
2013. nov. 19. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ossze kell kotni a toltoben levo usb csatlakozoban a ket kozepso labat ( adat + es adat - ) ,akkor fog tolteni.
2013. dec. 12. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:

"Ügyes" vagy. Használj csak gagyi utángyártott töltőt. Hátha legközelebb rólad olvashatunk.

[link]

Egy normális utángyártott töltő is 4000Ft, nem véletlen, mert nem szar gagyi elektronikája van.

2013. dec. 12. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem Ipad 2 öt tölti kikapcsolt állapotban bármilyen ua feszültségü és áramerösségü töltö.Persze csak a gyárival tölt bekapcsolva is
2013. dec. 12. 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 :) Ez paranoia. Több millió az egyhez a valószínűsége annak, hogy ez bekövetkezzen. Ha bekövetkezne, az pech. De tudod, ha ilyen hatásvadász propaganda cikkek alapján élne minden ember, akkor mindenki ott kucorogna a sarokban. Mivel BÁRMITŐL, még egy hajszáltól is meglehet halni, ha belemegy a szemedbe, megijedsz, elkezdesz rohanni, elesel, és bevered a fejed az asztal sarkába. Bekövetkezhet? Be. Be is fog? Nem valószínű.
2013. dec. 12. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok ehhez a gondolatmenethez. Agyad nem sok van. Nyilván ha egyedi eset lenne, akkor nem cikkeznének róla ennyit. De te legyél okos, okoska.

[link]

És nem csak iPhoneokkal történik ilyen hanem más készülékekkel. De ha ennyi eszed van, hogy a gagyi sz*r töltőt használod, akkor meg is érdemled.

2013. dec. 12. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:

De úgy látom az elektronikához is totál sík vagy. Nyilván csak poénból vannak az eredeti meg a normális utángyártott töltőkben mindenféle elektronikai szabályozók meg túlfesz védelmi egységek, amiket a gagyi 800Ft-os töltődből kihagytak.

Az ilyen fos utángyártott töltők elektronikája katasztrofális ritka sz*r minőségű, de mondom te legyél okos, aztán majd ha rádgyullad az otthonod, akkor majd ne csodálkozz.

Médiahack az hát. Életedben nem láttál még ilyen töltőt szétszedve, gyanítom, hogy azzal a sík agyaddal fel sem fognád, hogy mit is látsz benne.

2013. dec. 12. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát ez fantasztikus, nem értek hozzá hogy működik, igen. Szerinted ha értenék, akkor feltenném a kérdést? Viszont hülye sem vagyok, úgyhogy vegyél vissza ebből a hangnemből, de gyorsan.

(Ezaz, belinkeltél egy keresési eredményt, ami kihoz ~15 találatot. Abból mindegyik 2, max 3 esetet dolgoz fel. Ez aztán rengeteg.)

Akkor azt magyarázd már meg kérlek, hogy másnak miért működik, rendben? Személyes ismerősöm is van, aki ugyan ilyen töltőt használ, neki semmi baja vele. Igen, ugyan ilyen 1000Ft-os utángyártott.

A magas lóról meg lelehet szállni, látszik rajtad, hogy semmivel nem érdemled ki, hogy ráülj ;)

2013. dec. 13. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!