Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy Nikon D7100 fényképezőgépe...

Egy Nikon D7100 fényképezőgépem van. Milyen objektivet vegyek hozzá? Főként embereket, modelleket fotoznék

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 00:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyit szánnál rá?

Nikon Nikkor 50mm f/1.4 AF-S G

Nikon Nikkor 50mm f/1.8 AF-S G

Nikon Nikkor 85mm f/1.4 G AF-S

( Nikon Nikkor 105mm f/2 D AF DC )

De még akár: Nikon Nikkor 70-200mm f/2.8 G AF-S IF ED VR II

2014. máj. 2. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Na, meg praktikus volna megtanulni az alapokat ( igen az alapokba bletartozik, bogy tisztában vagy azzal, hogy amit fotózni akarsz ahhoz mi kell). Egyébként az 50-es még mindig rövid egyemberes portréhoz, ezen kívül kelleni fog még hordozható softbox, vaku, vakuvezérlő stb.... és ezeket sem árt tudni használni,aztán jön az utómunka.
2014. máj. 2. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi. Hát 100 alatt szeretnék hozzájutni de 2-öt akarok venni. Én egy 50-es re gondoltam meg egy 18-105-re. Az iskolát szeptemberben kezdem (remélhetőleg).
2014. máj. 2. 12:42
 4/4 gergoap ***** válasza:

Nekem is van pont 50-esem és 18-105-ösöm!

Az 50-es teljesen jó a mellképtől az egész alakosig! A 18-105 az egy általános objektív a hétköznapokra, olyan mindenhová jó, de sehová sem tökéletes kategória. :-)

A kettőt megkapod max. 90-ért használtan.

2014. máj. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!