Milyen fényképezőt ajánlotok ezekre a célokra?
Mostanában szeretnék venni majd egy DSLR gépet, leginkább biciklis videókat szeretnék videózni és fényképezni, de komolyabb videókat vágnék össze.
Én a Canon D600at és a 650est néztem ki 160ezerig mennék el.
(egyenlőre gyári obival de veszek majd jobbat).
Az érdekelne leginkább, hogy ezek jó választások-e vagy sem? de pl nikonból is, ha van ilyesmi, azt is mondhattok. :)
600D teljesen jó választás, a 650-nel semmivel nem jutsz előrébb, annak van érintőképernyője de ez totál elhanyagolható (és a 600D-hez a Magic Lantern fejlesztés ott van az élbolyban).
Ez így teljesen jó, vegyél hozzá egy korrektebb zoomobjektívet (Tamron 17-50 pl) és csaphatod.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Ilyen típusú videókat csinálnánk [link] [link]
A videó vágás az megy, egy jó, nem full amatőr videóhoz (régóta csináljuk ezt, csak sima kamerával eddig, ami elég gyenge volt :/ ), csak gépekre voltam kíváncsi, hogy ezek milyenek lennének, azt gondolom a gyári obival, amúgy sem lesz az igazi, de ha meglesz a gép kicsit még azzal kell dolgoznom, de aztán veszek rá egy jobbat. :)
Ez az STM dolog, kicsit 650 felé húz jelen pillanatban. Lehet megérné az a plusz kb 30ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!