Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik fényképezőgépet ajánlan...

Melyik fényképezőgépet ajánlanátok nekem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Évek óta fotózgatok, szeretem is csinálni, és már nem egy ember mondta, aki nem a környezetemben él, hogy jó képeket csinálok. Eddig bridge fényképezőm volt, de szeretnék szintet lépni. Egy belépő tükörreflexes gépre gondoltam. Nézegettem nagyon sokat neten, és arra jutottam, hogy ha vennék egy olcsóbb bodyt, akkor maradna még pénzem objektívre is ( makrófotózás volt, illetve a táj/természet). Szerintetek ez így jó lenne, tehát nem megvenni a drágább gépet és még objektív, hanem egy olcsóbb gép és objektív.. Canon Eos 1100D, Canon Eos 600D, 1200D, Nikon D3200, D5100, D3100 között gondolkozok.

2014. ápr. 19. 20:10
 1/5 Vass Sándor ***** válasza:
Nikont nem ismerem, de nagyon szép képeket készít. Pentaxban van stabilizátor,így m42-es stabi nélküli obik is bátran használhatóak. Vagy CANON 650D, ha már a belépő csúcsát célzod meg. Amelyik a kezedre áll, vagy megszeretsz egy márkát.
2014. ápr. 20. 09:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszát, talán a 650D egy kicsit már drága nekem árban, de utánakérdezek fotós ismerősöknél is, hogy ki melyiket ajánlja.
2014. ápr. 20. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Pentax K5II

Se canont se nikont nem vennék

2014. ápr. 20. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, utánanézek ill. kérdezek :)
2014. ápr. 20. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nikon d70-et fogok venni, már akit érdekel.. :)
2014. ápr. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!