Milyen fényképezőgépet ajánlotok nekem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék szép tájképeket csinálni, vagy díjugrató lóversenyen. Fontos, hogy a gép nagyon jó minőségű fotót csináljon, valamennyire még éjszaka is. Persze zoomolni is lehessen vele és az aksija se merüljön le túl hamar...Na meg sokáig bírja, ne kelljen lecserélni. Túl sokat nem szeretnék rá költeni, mert még úgyis új vagyok a fotózás terén és azért nem a legdrágább és legspécibb gép kell. Eddig a Nikon Coolpix L820 -t nézegettem, és egész jónak tűnik. van valakinek személyes véleményere erről a fényképezőgépről? Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.2014. ápr. 19. 17:16
1/4 A kérdező kommentje:
Jaj, és természetesen digitális fényképezőről van szó. Valamint még a Nikon Coolpix P520 -t is nézegettem, de arról van egy-két rossz vélemyén az akku-t illetően, és nincs annyi belső memóriája.
2014. ápr. 19. 17:20
2/4 A kérdező kommentje:
Nikon Coolpix L820
2014. ápr. 19. 17:20
3/4 A kérdező kommentje:
és a Nikon Coolpix P520-ről is jöhetnek vélemények, főleg azoktól, akik használtak már ilyen gépet.
2014. ápr. 19. 17:22
4/4 anonim válasza:
javaslom, ugorj be a Ferenc krt-i fényképezőgép boltba, és ott tökéletes választ fogsz kapni..no, és csodát is látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!