Milyen fényképezőgépet ajánlotok 40 ezer ft-ig (ne ez a kompakt llegyen hanem nagy optikás)!?
De az is lehet, hogy bridge gépre gondolt.
Nézd meg pl. ezt [link]
Ez nagyon jó kis gép, tanuláshoz tökéletes. Ugyan nem 40, hanem 45e ft.
Ezzel sokáig kihúzod az tuti... már a kérdésből is sejteni, hogy sokáig elég lesz neked. :)
1. csak hogy tudd most van egy kompakt fényképezőm 14 mp de már nagyobb szintre akarok lépni igen még most tanulom az alapokat nem tudom mit kell oltogatni! -.-
2. köszi a választ igen olyanra gondoltam! :)
húú... 14megapixel? :o arra a körömnyi érzékelőre...na mind1
és igen neked bridge gépre lesz szülséged(az olyan amit az előző linkelt) de gondolom azon se fogod még használni egy darabig se a záridő- vagy rekeszelőválasztást, nem még a full manuált.. de majd idővel lehet megpróbálod.. :P
miértis? :o
először kicsit utána kellene olvasni a dolgoknak, tanulni egy kicsit az alapokról és megnézni hogy használtan/újonnan mennyiért lehet ilyen gépeket kapni... és utánna feltenni a ''nagy optikás'' (-.-') gépről szóló kérdésedet..
Első vagyok, nem oltogattalak, hanem tényeket közöltem. Rólad is, és a beszerezhető gépekről is. További reakcióidból ismét beigazolódni láttam, hogy minél üresebb a feje valakinek, annál feljebb hordja az orrát...
Hidd el, hogy a 14megapixeles fos szappantartódnál egy valamirevaló objektívvel rendelkező tizenöt évvel ezelőtti 2 megapixeles érzékelőjű gép is részletgazdagabb, nagyobb dinamikájú, kevésbé zajos képet készít. Meg lennél döbbenve, ha egy szakértő egyszer megmutatná a gépeden, hogy a 14 megapixeles körömnyi érzékelőre az előtte lévő játék-üveg optimális viszonyok között sem nagyon képes 2-3 millió pontnál többet felrajzolni, mivel nem akkora a feloldóképessége. A csillió megapixeltől csak a fájl és a képzaj lesz nagyobb, a kép információtartalma nem. Az egész csak arra jó, hogy megvedd a nagy memóriakártyákat is...
A fényképezés pedig nem a gépen múlik, hanem azon hogy ki tartja. Ha egy igazi fotósnak a kezébe adnék egy Szmenát, ORWo filmmel, hidd el hogy jó képek készülnének. Ha pedig egy magát fotósnak képzelő valakinek elkezdenek legalapabbnál is alapabb kérdéseket feltenni, akkor jön a toporzékolós hiszti, mint az alábbi cikk alján a videóban:
Tényleg ő a példaképed?
4es és 6os vagyok..
látod mondtam én hogy nemcsak szerintem nem értesz hozzá... én se vagyok profi, csak egy lelkes kezdő de legalább már tudom az alapokat, és a kreatív módokat használom... tényleg előbb kicsit utána kellene nézni a dolgoknak, mert így-ahogy látod- csak égeted magad a nálad többet tudók előtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!