Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlot...

Milyen fényképezőgépet ajánlotok 40 ezer ft-ig (ne ez a kompakt llegyen hanem nagy optikás)!?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 20:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ahogy látom most kirobbantottam egy háborút! :D Én nem ezt akartam csak nagyon nagy kezdő vagyok belátom a mostani fényképezőm egy nagy szar..... és ezért is akarok venni valami jobbat ami többet tud.. tükörreflexes lenne a legjobb de ahogy láttam 80-90 nél kezdődik.. de hogyha én most veszek egy Nikon Coolpix L820 akkor az úgy jó megéri? pl makró képeket is viszonylag jókat lehetlesz csinálni? meg tájképet..? Am bocs akinek beszoltam...
2013. okt. 27. 11:11
 12/25 A kérdező kommentje:
Ja és 1. amit küldtél linket az a kép azért sikerült olyanra amilyenre mivel a háttérben ott a fény?... (szerintem azért van... a szöveget el se olvastam...)
2013. okt. 27. 11:13
 13/25 anonim ***** válasza:

A Nikon L820 teljesen automata gép, ha komolyan érdekel olyat vegyél, amiben van manuál. Korábban linkeltem a Fuji-t, abban van manuál. Képminőségre is elég jó az a gép.

Vagy van a Canon SX160 és 170 - ezekben is van manuál, bár méretre kb. akkora mint a kompaktok.

2013. okt. 27. 11:37
 14/25 A kérdező kommentje:
ezek közül a fuji tetszik a legjobban! tehát szerintem az a legjobb.. Köszi a választ és akkor a fujin a focus távolságot is én tudom beállítani?
2013. okt. 27. 11:51
 15/25 A kérdező kommentje:
gondolom azt jelenti a manual
2013. okt. 27. 11:52
 16/25 anonim ***** válasza:
azt is jelenti.. emellett még : vagy a rekeszt vagy a záridőt te állítod, vagy mind a kettőt(ez a full manuál)
2013. okt. 27. 15:25
 17/25 A kérdező kommentje:
okés. ezzel lehet olyat hogy mondjuk 5 mp alatt elkészít vagy 30 képet (most csak mondtam egy számot)
2013. okt. 27. 16:55
 18/25 anonim ***** válasza:

"a szöveget el se olvastam"

Ezt írtad.

Na hát ezek után segítsen neked a... tudod ki.

Amúgy nem a kép volt a lényeg, hanem a videó a cikk végén, de ezt is írtam. Egy magától elszállt "fotós" ég le egy két teljesen alapfokú kérdés hallatán. Tényleg ne nézd meg, mert még meglátnád hogy ezzela hozzáállással mi lesz belőled.

2013. okt. 27. 17:44
 19/25 A kérdező kommentje:
-_- nem volt időm megnézni mert itthon házimunka volt.. de tudod mit akkor a kedvedért megnézem...
2013. okt. 27. 18:12
 20/25 A kérdező kommentje:
Na megnéztem nekem abból a videóból az jött át hogy a nő semmit nem tud.. tehát hogy legalábbis szerintem a záridő az az hogy mennyi idő alatt készítse el a képet a gomb lenyomása után.. legalábbis szerintem azt jelentheti..
2013. okt. 27. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!