Megéri-e nekem a GoPro Hero3?
Figyelt kérdés
Balatonparton lakom, imádok sportolni, minden télen megyünk síelni, minden évben megyünk a tengerpartra, ezen kívül imádok úszni, és biciklizni. Ha a számítógépről van szó, akkor vagy Facebook, vagy Youtube-on videó montage-okat nézek, vagy én magam csinálok azokat (a telefonommal felvett anyagból). Szerintetek megérné venni egy GoPro-t és hozzá 1-2 kiegészítőt?2014. ápr. 13. 11:52
1/6 anonim válasza:
Ha feltűnési viszketegségeben szenvedsz akkor miért ne. Ha csak magadnak akarod akkor miért nem jó úgy ahogy eddig.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából emlékek megőrzésére használnám... Biztos hogy jobban átjönne a barátaimnak, és családtagjaimnak az érzés... vagy nem?
2014. ápr. 13. 11:58
3/6 anonim válasza:
Ha neked belefér akkor miért ne.
4/6 anonim válasza:
Az alapján amit leírtál tökéletesen megérné neked! Új dimenziók nyílnának meg előtted és a videóid minősége nagyon gyorsan javulna! Vedd meg amint birod!
5/6 anonim válasza:
100.000ft körül van.Egyébként szerintem nagyon megéri, bármilyen hülyeséget is akár fellehet venni, én egyszer láttam egy olyat, hogy annyira unatkozott valaki, hogy azt videózta le,ahogyan ült a budin.Kiváló minőség, nagy látószög, nagy felbontás, stb... :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat :) amúgy e-bay-en veszem hero3 silvert és így csak 70 000
2014. ápr. 17. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!