CANON EOS 1100D+18-55 IS II KIT. Megéri 89 999 Ft-ért?
16 éves fiú vagyok, el kezdenék így hobbiból fotózgatni. Eddig egy Nikon Coolpix S4-em volt, régebbi, digitális. Imádok fotózni, de nekem ennyi nem elég.
Most szeretnék egy szinttel feljebb lépni. Szerintetek jó lenne ezt vennem? Tudtok jó tükörreflexes fényképezőt olcsóbban, nem sokkal rosszabbat? Vagy ebben az ár értékben jobbat mondani? Nem lenne olyan jó, ha drágább lenne mint +90 000 Ft, ezt a pénzt is nehezen fogom előteremteni. És erről a gépről vélemény?
Várom az értelmes, segítő, kedves válaszokat:))
Ha még nincs meg rá a pénzed, akkor még nem hiszem, hogy aktuális lenne. A gond az, hogy az 1100D kifutó széria (megjelent az 1200D), lehet, hogy egy hónap múlva már kapni se lehet majd, és az 1200D csak a váz 110e körül van (tehát objektív nélkül).
Ha valóban IS II objektív van hozzá, akkor nagyon jó ár érte. A boltban mindenképp nyittasd ki az eladóval, és ellenőrizd, hogy az objektív valóban IS-es (Image Stabilizer), mert nekem nagyon gyanús, hogy IS objektívvel van. És LÉNYEGES képminőség-különbség van közte, ha DC III, meg ne vedd! Inkább gyűjts még kicsit, vagy figyeld az akciókat.
Belépő/első DSLR-nek jó (elvégre a Canon is belépő szintnek szánta a DSLR világába), teljesen rendben van az áráért, viszont sokan hiányolják a gumiburkolatot.
tegnapelőtt 16:47
Iegen ez így van de azt mondják sokan csak a drága a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!