Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Sanyo elemtöltövel csak sanyo...

Sanyo elemtöltövel csak sanyo elem tölthető?

Figyelt kérdés
Vagy nevezhetjuk akksinak is,mindegy. energeizer elem is tölthető vele?

2014. ápr. 1. 22:17
 1/4 Tengor ***** válasza:
100%
Tölthető vele az is persze.
2014. ápr. 1. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) De azért a sanyo jobb nem? Én úgy hallottam az a legjobb,de az energizer is jó. Most azt akarnám lecserélni ilyen sanyora.
2014. ápr. 2. 06:19
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

Nem a márka itt a lényeg.

NiCd akkuhoz, NiMH akkuhoz más töltés kell. Ellenőrizni kell, hogy a töltő alkalmas-e az adott akkutípus töltésére.

A li-ionról nem is beszélek, az annyira más tészta, meg abban nem is kapsz 1,2-1,5 voltos ceruzaakkut.

2014. ápr. 2. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
A Sanyo Eneloop néven árul olyan akkut, amelyik nagyon lassan merül le, akkor ha csak feltöltve áll. Ilyet érdemes venni, ha nem használod minden nap a fényképeződet. Nekem hasonló típus van (GP ReCyko) és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ezek az akkuk csak a hozzájuk való újfajta töltővel tölthetők, de a töltők jók más NiMH akkukhoz is.
2014. ápr. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!