Canon eos 7d vagy 70d?
Figyelt kérdés
Melyik gépnek jobb a képminősége, és melyik szűri jobban az isot? A válaszokat előre is köszönöm:)2014. márc. 26. 09:28
1/5 anonim válasza:
Az ISO a képérzékenység, nem szűrik. :D
A képminősége meg mindkettőnek jó. :)
A 7D régebbi, egyel magasabb kategória, és még így is picit drágább. A70D tavalyi modell, fejlettebb technológia (nem 5 éves!), picit olcsóbb, de mivel új nem sokkal.
Egyik sem Full Frame.
Én a magam részéről a 70D-re szavaznék.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy magas ison nem zajosabb a 70d képe? :D
2014. márc. 26. 11:19
3/5 anonim válasza:
Nézz mintaképeket! A 70d épp a fejlettebb proci, új szenzor miatt jobb magas iso-n. [link]
Én is ebben a dilemmában voltam, de végül nem vettem semmit :-), ha viszont vennék, akkor egyértelműen 70d.
4/5 anonim válasza:
Amit lehagytam az utolsó válaszból, hogy persze a 7d-nek is van előnye, de az a szűk réteg, akinek tényleg a 7d a jobb, nem tesz fel ilyen kérdést, ezen a fórumon :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Azért tettem itt fel, mert már sok tesztet megnéztem és olvastam, és egyikből sem derült ki világosan hogy akkor melyik is jobb. Ezt az oldalt nem találtam meg amit te küldtél, mert itt tisztán látszik a 70d előnye :) Köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 27. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!