Vázat vagy obit "érdemesebb" használtan venni?
Figyelt kérdés
Tudom egyiket sem, de ha szükséges..2014. febr. 27. 09:13
1/4 anonim válasza:
vázat csak akkor, ha ténylegesen kiolvasható az adataiból az eddigi expó-szám
obit pedig csak akkor, ha ki tudod próbálni (az alap, hogy ránézésre ne legyen lelakott) ... én vettem fix Sigma obit portrézáshoz használtan, és nem bántam meg
2/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszi szépen!
2014. febr. 27. 09:25
3/4 anonim válasza:
Szerintem objektívet nyugodtan vehetsz használtan, ahogy az előző is leírta. Egy "megkímélt" optika nem veszít a szavatosságából - sőt az értékvesztése is minimális egy pár év után.
A vázzal kapcsolatban már én is szkeptikusabb vagyok. Egy magas ( mondjuk 30-40e) expószámmal rendelkező vázban már nem sok van - de van az az ár amivel én is bevállalnék egy profi vázat - amire egyébként jeleneleg esélyem sincs, hogy megvegyem újonnan.
4/4 anonim válasza:
3. Egy profi vázban 40e-expo nagyon-nagyon kevésnek számít :) Jah, és a gép álaitáhpz alig fűződik az expo szám... Sokkal öszetetteb a gépek anatómiája, mintsem egy számadat deterinálná mennyi van még a gépben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!