Fogorvos2 kérdése:
A kérdésem az. Van e arra lehetőség, hogy a házunk falára tegyünk pl. egy olyan webkamerát, ami percenként rögzítene egy fotót (mint az időképes webkamerák)? Mi kell hozzá? Áram, internet. Stb?
Figyelt kérdés
Kedves hozzáértők! Nyaralónk szomszédságában tartanak egy kutyát siralmas körülmények között. Sajnos ahhoz, hogy tenni lehessen valamit hatóságilag, bizonyíték kell. Mivel mi nem lakunk ott, mint a szomszéd, nem is igen tudom bizonyítani, hogy a kutya folyamatosan ki van kötve. Jogszerű v. sem, nem érdekel, mert kutyát állandóan kikötni sem szabad!2014. jan. 15. 09:56
1/8 anonim válasza:
Ennek -szerintem elsősorban- főleg jogi feltételei vannak!
A technikaiakat(minden megoldható) ráérsz később tisztátni!
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy elfogadják-e mint bizonyítékot. Először talán a jogi oldalát kéne először tisztázni. De ha tényleg siralmas állapotban tartják, akkor az látszik a kutyán és a körülményeken is, érdemes bejelenteni.
3/8 anonim válasza:
Szomszéd magánterületét az engedélye nélkül nem kamerázhatod, így nem is fogadják el bizonyítékként.
4/8 anonim válasza:
Jogtalanul szerzett bizonyítékot a bíróság nem vesz figyelembe, elutasítja!
5/8 A kérdező kommentje:
Mint írtam a jogi vonatkozás nem érdekel,ez az én gondom.!
Senki nem tud úgy látom a technikai kérdésre válaszolni!!!!!!
2014. jan. 23. 10:58
6/8 A kérdező kommentje:
Jogi kérdést majd az ügyvéd rokonom megadja.Itt kizárólag a technikai rész,érdekelt volna, de látom mindenki okoskodik a jogokról!!
2014. jan. 23. 10:59
7/8 anonim válasza:
Szívesen segítünk, ha van értelme. De ha te jogtalanul felvételt készítesz, azt nem fogadják el bizonyítéknak. Ha ezt az ügyvéd rokonod elintézi, akkor rendben van, beszélhetünk a megvalósításról.
Valami ilyesmire van szükséged ahhoz amit szeretnél. Ez egy Wifis kültéri kamera, csak a tápellátást kell megoldanod hozzá, meg persze nem árt egy vezeték nélküli hálózat.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2014. jan. 27. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!